woensdag 26 mei 2010

Kiss me I'm a prince

Deze leuke stempel met de o zo leuke tekst van Magnolia heb ik ingekleurt met Derwent. Het papier wat ik gebruikt heb is van Basic Grey, de lijn heet Origins. Alle randjes van de scrappies heb ik beinkt met chalk inkt (de kleur heet Gingerbread en is van Dew Drop). Op de kleine foto kun je zien dat ik op de lippen Glossy accents van Ranger heb gebruikt en op de ogen heb ik 2 zwarte pearl geplakt, alleen zijn zulke accenten in het echt toch altijd mooier dan op een foto. De tekst heb ik uitgesneden en de hoekjes met een ronde hoekpons afgewerkt. De groene en de gele bloementjes komen van Xenos. Met deze kaart wil ik meedoen met 32 challenges namelijk: Alles met en over kleuren met Derwents, waar de opdracht is een groene kaart. Just Magnolia en daar is deze scetch vandaan. Ook wil ik nog meedoen aan de oproep van Lisa. Lisa heeft een speciale actie op haar blog. Ze doet een oproep om een kaart te maken voor haar ernstig zieke zus die longkanker heeft en niet meer beter kan worden. Haar zus houdt namelijk ontzettend veel van kikkers!! Ze heeft dus gevraagd of we een kaartje naar haar willen sturen (geen beterschaps kaart) maar gewoon een vrolijke, leuke kikkerkaart!! Als dank geeft ze hier ook een ontzettend grote candy voor weg!! Zo komt er krijg ik nog freubel visite, dus ik ga de tafel maar weer eens vol zetten met alle spullen. Gezellige avond,

15 opmerkingen:

Kaatje zei

wat een leuke kaart!

groetjes,
Annika

p.s. ik heb wat voor je op mijn blog

angelique zei

Prachtig is je kaart zeg, wat een lieve kikker is dat! super gekleurd ook, leuke details! bedankt voor het meedoen aan de challenge!

nicolet zei

Wat een plaatje is het geworden!
Groetjes nicolet

regina zei

hoi

een hele leuke kaart!!

grappig die kikker!!

gr regina

Marjanne zei

enige kaart!! leuk die tekst!

Pierelantijntjes zei

Wat een ontzettende leuke kaart Durvina. mooi ook dat je meedoet aan het oproepje om een kaart op te sturen.
Groetjes van Ester

Kim Piggott zei

Oh such a fabulous card!
hugs
kim x

*Ellen* zei

wat een leukerd op dat prachtige kaartje, en erg leuk dat je meedoet met onze challenge

Gusta zei

wat een leuke kaart en succes met je challenge

groetjes Gusta

Jannie zei

Hoi Durvina wat een geweldig gave kaart heb je gemaakt.Succes met de challenge en Lisa der zus zal er heel blij mee zijn .


groetjes Jannie.

Riet zei

Prachtige kaart Durvina,leuk die stempel,mooi papier.

Liefs Riet.

Ilonka zei

whaaa wat een schitterend kaartje heel erg mooi!!

groetjes Ilonka

creacora zei

wat een leuke kaart Succes met de challenge en wat een lief idee voor deze zus verschrikkelijk als je zulk nieuws krijgt !

Groetjes Cora

Thea zei

leuk kaartje...

Bedankt voor je deelname...

Groetjes Thea

Annemiek zei

Leuk kaarte, kikker past mooi bij het papier! Bedankt voor het meedoen met de challenge.