zaterdag 13 juni 2015

TFM #95 Kaart voor een speciale gelegenheid en afscheid!

 
 
De challenge opdracht voor deze keer heb ik mogen verzinnen, ik heb gekozen voor "maak een kaart voor een speciale gelegenheid", en ik heb gekozen voor een babykaart.
Ben je nieuwsgierig wat de andere DT meiden hebben gemaakt neem dan een kijkje op het TFM blog en doe gezellig mee!
Ik zal ook nog even het afscheid toelichten wat ik boven in de titel heb vermeld.
Ik heb besloten om te stoppen als DT voor het Time For Magnolia challengeblog, dat betekend dat dit mijn laatste DT kaart is....., het was zeker geen makkelijk besluit, maar door mij SU avontuur en mijn privé leven heb ik dit besloten, er zitten ook voor mij 24 uur in een dag en met pijn in mijn hart heb ik dit besluit genomen.
Al is het dan wat rustiger op dit blog, ik ben van plan om hier toch zo nu en dan wel wat te plaatsen.
ben je nieuwsgierig naar mijn SU blog, kom dan zeker een kijkje nemen, en ik zou het natuurlijk nog leuker vinden als je volger bij me word:
 
klik op de bovenstaande naam en je komt op mijn Stampin Up blog
 

8 opmerkingen:

Marjan zei

Wat een mooie afscheidskaart! Schattige haasjes en zo lief dat bannertje! Soms moet je keuzes maken, maar dat dat ook moeilijk is is heel begrijpelijk.

lenywim35 zei

Hi Durvina. Leuke kaart, die je best wel kan gebruiken. En wat je afscheid betreft als DT lid. Soms moet je kiezen en met je andere werk en een druk gezin, is dat niet zo moeilijk. Je kan niet alles. !!!!
gr leny.

Cobie zei

Super leuke kaart!
Groetjes Cobie

Ellen zei

Lief babykaartje! De konijntjes zijn hartstikke lief. Jammer dat je gaat stoppen bij Magnolia, maar een mens moet soms keuzes maken. De dagen zijn vaak gewoon te kort ;)

GerJanne zei

Heel leuk kaartje! Iedereen zal het wel jammer vinden dat je stopt. Je karten met Magnolia zijn altijd erg mooi en inspirerend.
Maar ik snap goed dat je keuzes moet maken.
Ik ben volgens mij al volger van je andere blog.
Groetjes en tot daar!
GerJanne

Colien zei

Schattig kaartje, Durvina! Begrijpelijk dat je het lastig vindt om iets los te laten, maar belangrijk om voor jezelf en je gezin te kiezen!
Grtz. Colien

Muuske zei

Lief baby kaartje heb je gemaakt.Jammer dat je met het dt werk stopt. Hopelijk krijgen we wel nog kaartje hier op je blog te zien.groetjes Margo.

Dortesjs zei

A fabulous card, love it