zaterdag 24 oktober 2009

Love

Dit vind ik zo'n gave stempel, echt een afdrukje voor een trouwkaartje of  bijv. een verloving.
De ticket met de tekst "LOVE" is van Tim Holtz de takjes zijn gemaakt met een pons van Mc Gill en de randjes van de scrapjes heb ik met inkt bewerkt (cateye kleur: chessnut)
De kaart heb ik gemaakt voor de gelegenheid dat mijn vriendin Wilma (en natuurlijk haar man) gisteren hun trouwdag vierden en het grappige is dat het scrappapier waar de kaart met is gemaakt heb ik van haar gekregen dus wat dat betreft kreeg ze een koekje van eigen deeg!!


Gezellig weekend, Durvina

3 opmerkingen:

Jolara zei

prachitge kaart, wow !
GR JOyce

Wilma zei

Thanx voor de leuke kaart; 't is inderdaad een schattig stempelafdrukje. De kaart staat te pronken in de kast! groetjes van mij...

Nicole zei

Hoi Durvina,

Wat een lieve kaart!!! Ik moet je trouwens een compliment geven voor het aantal berichten dat je al hebt geblogd. Knap hoor!! En je kaarten zijn erg leuk!!

Ik begreep van Wilma dat je haar kaart al hebt ontvangen en dat je nu ook enthousiast gemaakt bent voor de distress???? Daarnaast wilde je misschien ook afdrukjes?? Natuurlijk kan ik deze voor je regelen als je interesse hebt. ("moet ik wel even wat huiswerk doen door al mijn stempels netjes te nummeren op een paar A4-tjes, maar ja.... dan heb ik dat ook overzichtelijk voor mezelf")

Als je trouwens nog meer wilt weten of moet hebben over/van het één of ander, bel of mail me dan gerust.

Liefs XOXO Nicole