woensdag 22 februari 2012




Jullie zullen wel verbaasd zijn over de grootte van mijn foto's. Het is namelijk weer eens een probleem bij blogger (althans voor mij!) Ik heb begrepen dat een aantal mensen er last mee hebben (waaronder ik!!) Ik wilde toch graag wat posten maar op de "normale" manier lukt het mij niet. Dus nu maar even op een aangepaste manier en daarom een beetje anders dan normaal, ik hoop dat het snel weer asl vanouds is. Ik moet zeggen dat ik er zelfs over zit te denken om over te stappen van blogger naar een ander soort van blog, maar dat weet ik nog niet zeker!!




Dit leuke Cadeauzakje heb ik gemaakt met een aantal materialen die ik heb ontvangen van Cards & Wishes i.v.m mijn Gast DT plaats voor deze maand. De leuke papieren zak, met de leuke strepen komt uit de webshop van Cards& Wishes. Ook komen de doily, het leuke Kreuklint, bloementje, tag label en touw uit de webshop, neem er eens een kijkje ze hebben er erg leuke hebbedingetjes als versiering voor op je kaart.


 


Ik ben helemaal weg van het schattige kleine labeltje met de tekst Celebrate, je kunt ze kopen in een setje van 12 stuks en er staan dan diverse teksten op. Het afdrukje is geverfd met Distress inkt en afgewerkt met bloemen en een swirl die van mijzelf zijn. 


 Graag wil ik ook nog even vertellen dat ik van Naomi een Award henb ontvangen, helaas ga ik hem niet doorgeven, want ik vind dat iedereen altijd zo zijn best doet om iets moois te maken dus kan geen keuze maken aan wie ik hem dan wel (en dus ook aan wie niet...)door wil geven!!! Maar lieve Naomi ik voel mij natuurlijk zeer vereerd dat ik hem van jou mag ontvangen, daarom: THANKS!!

 

10 opmerkingen:

Jolara zei

wat super mooi ! Liefs joyce

Sanne zei

Dat is ook grappig! Ik heb vandaag mijn bestelling van die winkel ontvangen. Ik had ook van die kleine leuke tags besteld (en nog wat andere kleine hebbedingetjes). Jouw zakje is erg leuk geworden! Jammer van blogger. Ik heb op mijn laptop ook problemen met het plaatsen van berichten. Hopelijk is het snel opgelost.

Liefs Sanne

Unknown zei

Wat een leuk zakje Durvina en je heb het ook zo mooi versierd super.

Lieve groetjes Suze

Agnes zei

Hoi Durvina, heb je Google Chrome al wel eens geprobeerd! Ik heb tegenwoordig nergens geen last meer van!
Je hebt weer een leuk tasje gemaakt en Cards & Wishes is één van m'n favoriete webwinkels hoor :)
Groetjes, Agnes

Sinikka zei

Gek dat jij zoulke problemen hebt met Blogger. Ik heb nergens last van.
Het zakje is heel mooi geworden en het kleine tagje is inderdaad onwijs leuk.
Gr. Sinikka

Maris zei

heel mooi gemaakt zeg, en misschien een tipje wat betreft bloggen, als je naar chrome gaat van je pc, scheelt dat een heel stuk bij mij tenminste, en je hebt misschien heel veel aan staan op blogs,succes xx

Cornelie zei

Wat een tof gepimpt zakje!! Heel erg leuk, en wat een heerlijke spulletjes allemaal!
Groetjes Cornelie

Sandra zei

Ik vind het zakje alleen al superleuk dus erg mooi gemaakt
Gr sandra

Marijke zei

Vervelend dat je nog steeds problemen met blogger hebt, gelukkig werkt blogger bij ons nu weer prima!
Je creaties is weer prachtig Durvina, mooie details heb je gebruikt uit de webshop, zal eens een kijkje gaan nemen.
Succes met alles.

groetjes, Marijke en Chantal

Enny zei

Een heel mooi cadeautasje Durvina ! Hopelijk zijn je Blogger problemen snel opgelost. Groetjes Enny